nieuws

Luc Haekens in De Afspraak en Gert Late Night

Vanavond is Luc Haekens te gast bij De Afspraak en Gert Late Night. Haekens, vooral bekend als reporter bij De Ideale Wereld, debuteert dit jaar met het boek De ideale Walter. Benieuwd? Stem dan af op Canvas vanaf 20.30 en VIER om 22.20.

 In De ideale Walter gunt Luc Haekens de lezer een blik achter de schermen van de televisiewereld, een wereld waarin hij zelf al meer dan vijfentwintig jaar vertoeft.

Over het boek:
Moons ouders passen totaal niet bij elkaar, maar toch trouwden ze voor de camera’s en kregen ze een kind. Zijn hele jeugd vroeg hij zich af wat de televisiemakers bezielde die zijn ouders aan elkaar koppelden. Zodra hij meerderjarig is, besluit Moon te infiltreren in het televisiemilieu. Hij wordt de persoonlijke assistent van Walter Molenaer, een bekende Belgische televisieproducent, en krijgt zelfs een belangrijke rol in de meest bekeken televisiereeks die het productiehuis van Walter ooit maakte. Hij schopt het tot Bekende Vlaming en wordt in elke talkshow uitgenodigd. Maar dan gaat het mis. Een van de kandidaten in het succesprogramma blijkt lang niet zo sympathiek te zijn als hij zich voordoet. Bommen ontploffen en kelen worden doorgesneden, allemaal live op televisie. En Moon ziet, samen met de rest van de wereld, dat niets is wat het lijkt.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief