wedstrijd

Maak een wandeling met Eva Daeleman en Olav

Radiopresentatrice Eva Daeleman heeft er een heftig jaar op zitten. Ze kreeg een burn-out, verdween van het scherm en overleefde de aanslagen op de luchthaven in Zaventem. Maar Eva kocht het voorbije jaar ook een hond en is een eind verder gevorderd in haar zoektocht naar wie ze is en wil zijn.

Er is dus een nieuwe man in haar leven: koning Olav van Zweden, haar mopshond. Hij loopt vooral achter z’n eigen staart aan en helpt van tijd tot tijd de emotionele katers te verjagen.

Eva schreef er een boek over. In Het jaar van de hond neemt ze je dag na dag mee in haar rollercoasterbestaan. Een eerlijk en herkenbaar verslag van een jonge vrouw die zoekt, worstelt, ontdekt en geniet (en die toevallig ook bekend is). Net als zovelen onder ons.

Wie weet heb jij ook wel een heftige periode achter de rug en zou je het fijn vinden om ervaringen met Eva te delen. Dat kan. Eva maakt graag met een van jullie – en met Olav uiteraard – een mooie lentewandeling.

Je moet er wel wat voor doen. Eva heeft met de hulp van therapie en Olav haar demonen nu bijna achter zich gelaten en wil komaf maken met het hondenjaar. Ze ademt bovendien muziek. Het is dus simpel: geef ons door wat jouw ‘instant happiness’-song is. Welk nummer zet jij op wanneer het even wat minder gaat? Welk liedje zorgt ervoor dat je je verdriet achter je kan laten? Welke nummers zorgen er met andere woorden voor dat iedereen op slag blij en vrolijk wordt?

We laten Eva uit alle ingestuurde suggesties haar favoriet kiezen en als dat jouw inzending is, maakt Eva met jou en Olav een wandeling. Dan kunnen jullie luidkeels zingen, of juist heel stilletjes praten over demonen en hoe ze te verjagen!

De wedstrijd loopt tot en met zondag 9 april.

Wij kozen alvast voor deze topper.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief