nieuws

Maak jezelf weerbaar tegen stress, frustratie en burn-out met ‘Aan het roer van NV Mezelf’

Rust en ruimte in je hoofd en richting in je werk: dat is wat dit boek van Ralf Caers en Marijke De Couck je biedt. In Aan het roer van NV Mezelf helpen ze je om controle te krijgen over je professionele leven.

 

Ralf Caers en Marijke De Couck zijn elk expert in hun eigen vakgebied. Hij is doctor in de toegepaste economische wetenschappen en expert in werkbaar werk. Zij is doctor in de medische wetenschappen en expert in ademhaling en hartcoherentie.

Later vonden ze elkaar in hun dieperliggende passie. Ralf maakt er zijn levenswerk van om mensen beter, gelukkiger en langer te laten werken, terwijl Marijke passioneel is over manieren om mensen beter, gezonder en langer te laten leven. Hun achtergronden vielen samen in het domein van stress en burn-out. Of nog breder, op het vlak van welzijn op het werk en werkbaar werk.

Aan de hand van oefeningen en gericht advies in Aan het roer van NV Mezelf leggen ze de focus op onszelf, wat we in handen hebben en wat we kunnen beïnvloeden binnen ons professionele leven. In tijden waarin burn-out piekt en we meer dan ooit stilstaan bij de impact van ons werk, is dit de ideale gids om je professionele leven weer richting te geven.

Door de NV Mezelf aandachtig te besturen en meer bewuste keuzes te maken voor jezelf, word je weerbaarder tegen de negatieve invloeden uit  je omgeving. Bovendien ben je beter gewapend tegen burn-out.

Dit is een onmisbaar boek voor iedereen die werkt: dankzij Aan het roer van NV Mezelf blijf je voor altijd meester van je hoofd en tijd.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief