nieuws

Maak kennis met de 14 kleinkinderen van Albert en Paola in ‘De jonge royals van België’

0

In volle coronatijd maakten de Belgen én de Spanjaarden kennis met prins Joachim, de jongste zoon van prinses Astrid en aartshertog Lorenz. Hij was op een feestje in Spanje en had de coronaregels niet gerespecteerd. Dat zware incident was voor royaltywatcher Thierry Debels de aanleiding om voor het eerst een werk te wijden aan de jonge prinsen en prinsessen van België. Het resultaat: De jonge royals van België.

De jongste royals van België leiden een discreet, kosmopolitisch, soms wat wereldvreemd bestaan achter de schermen. Hun ouders willen niets liever dan hen een ‘normale’ opvoeding geven. Maar is zoiets wel mogelijk voor kinderen die in een gouden kooi zijn geboren, en hoe ‘normaal’ is studeren aan dure buitenlandse scholen, lid zijn van de elitaire Europascouts en opgevoed worden door nanny’s?

‘Voor het eerst in de geschiedenis van onze monarchie heeft het huidige koningspaar ervoor gekozen om hun kinderen een ‘normale’ opvoeding te geven. Maar is zoiets wel mogelijk voor kinderen die in een gouden kooi zijn geboren, over wie iedereen alles wil weten en die vaak opgejaagd worden door fotografen en journalisten? In dit boek zoekt Thierry Debels het antwoord op deze vraag.’ – Kathy Pauwels

In dit boek zoekt Thierry Debels niet alleen het antwoord op die vraag, hij brengt ook onbekende details over intriges aan het licht, en bericht over andere complicaties achter de paleismuren.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief