nieuws

Mark Claus geeft 200 tips om actief te blijven in ‘Geniet van je pensioen’

‘Dat is voor als ik met pensioen ben’ – hoe dikwijls hoor je dat niet zeggen? Eindelijk zeeën van tijd om te doen wat je graag doet… Maar wat is dat dan allemaal? Wat is voor jou echt van belang? Hoe wil je jouw dagen vormgeven? Geniet van je pensioen helpt je vooruit.

Sommige senioren hebben het drukker dan ooit wanneer ze gepensioneerd zijn. Ben je daar tevreden mee? Hoe je jouw ‘tweede carrière’ ook invult, Geniet van je pensioen van Mark Claus zet je op weg en reikt 200 tips aan om actief te blijven.

Als ervaren pensioencoach biedt Mark Claus je tal van inzichten en mogelijkheden om fit in je hoofd te blijven, goed in je vel ouder te worden, positief in het leven te staan en creatief aan de slag te gaan. Aan jou om uit te kiezen wat betekenis aan je leven geeft, waar je van kan genieten en waar je blij van wordt!

Mark Claus geeft al 45 jaar training en advies aan senioren en startte in 2006 zijn tweede carrière op met zijn eigen vennootschap Leef-Tijd (www.leef-tijd.be). Voor wie zich wil voorbereiden op het einde van zijn of haar loopbaan en de toekomst, en dit bewust wil vormgeven, publiceerde hij Met plezier met pensioen (2015, derde druk). Nu schreef hij een vervolg voor wie deze nieuwe levensfase nog meer invulling wil geven. Mark gelooft sterk in de groeikracht van mensen en de ontwikkeling van hun talenten.

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief