nieuws

Meer dan 2021 crowdfunders kochten De Complete Collectie van Suske en Wiske! Jij ook?

Na eerdere succesvolle crowdfunding-acties van Standaard Uitgeverij voor Jommeke en De Geuzen is nu ook de campagne naar aanleiding van 75 jaar Suske en Wiske 100% gefund! De Complete Collectie gaat dus zeker in productie. Heb jij deze collectie nog niet in huis gehaald? Geen tijd meer voor twijfel! De collecties zijn nog maar tot 11/07 beschikbaar via het crowdfundingplatfrom ulule, daarna zal het nooit meer te koop zijn. Grijp je laatste kans!

“75 jaar al bezorgen Suske en Wiske inspiratie en leesplezier aan opeenvolgende generaties Vlaamse en Nederlandse stripliefhebbers vele uren leesplezier. Albums als ‘Het eiland Amoras’, ‘Het Gouden Paard’ en ‘De Wilde Weldoener’ behoren tot ons collectief geheugen. Suske en Wiske is één van de langstlopende stripreeksen ter wereld en dat mag niemand verbazen, want de sympathieke en kleurrijke personages die Willy Vandersteen creëerde zijn een onuitputtelijke bron voor originele avonturen” – CEO en uitgever Wim Verheije

Basiscollectie

► De volledige rode reeks van 1945 tot 2020
► In totaal 54 bundelingen (telkens vijf tot zes verhalen)
► Elke bundeling is garenloos geboden met originele cover
► Cover in kleur met glanzende plastificatie (papier 240gr)
► Binnenwerk in kleur (papier: 80g)
► Originele doorlopende rugtekening
► Formaat per bundeling: 24 x 17 cm (8% kleiner dan origineel)

De basisprijs voor De Complete Collectie van Suske en Wiske is € 249 (inclusief BTW en verzending)


Verzamelaars uitgave

Voor de fans die net iets meer willen wordt ook de mogelijkheid geboden om in te tekenen voor de verzamelaars uitgave (€ 279). Bij deze collectie krijg je unieke en exclusieve art-prints die speciaal voor deze crowdfunding getekend werden door een aantal gerenomeerde tekenaars. Met werk van onder andere Martin Lodewijk, Ken Broeders, Merho en Urbanus/Willy Linthout. Als de kaap van 2500 funders gehaald wordt, dan komt er ook een art-print van Philippe Francq! Niet te missen dus. En voor wie nóg een stap verder wil gaan is er de all-in collectie, dit bevat de verzamelaars uitgave én de volledige reeks digitaal (€ 329).

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief