nieuws

Miauwkesdag

Zij die het familiemagazine Dag Allemaal wel eens openslaan, kennen Pernod en Cootje misschien wel. Ze zijn de spilfiguren in de wekelijkse kattencolumn van Veronique Puts, en om hen samen te brengen met trouwe fans is er de Miauwkesdag!

Veronique-Puts-6-_c_-Thomas-SweertvaegherVolgende week 26 augustus 2017, is het zover; de tweede Miauwkesdag gaat door bij Baloise Insurance in Antwerpen. Zij die nog een kaartje willen bemachtigen zullen het lastig hebben: al na enkele uren waren de 300 tickets het kattenluik uit.

Ben Weyts reikt er de Miauwkes Award uit: een onderscheiding voor de grootste kattenheld van Vlaanderen die in het leven geroepen werd om alle baasjes bewust te maken van het feit dat een huisdier houden een verantwoordelijkheid is die je aangaat voor een heel (katten)leven.

De Miauwkesdag is tegelijkertijd ook een feestelijk moment om de Kattenkalender 2018 én twee gloednieuwe boeken te lanceren: in Vier poten op één buik en Kat is koning lees je alles over de kleurrijke relatie tussen mens en kat.

‘Veronique Puts is zo’n schrijfster die, tussen de regels door, kopjes en aaitjes geeft, tot je spint van vrolijkheid’ – Q-Music

‘Steengoed. Geestig maar nooit sentimenteel.’ – PlusMagazine

‘Instant feelgoed.’ – Het Laatste Nieuws

Vier poten op één buik

9789022334584Pernod, de kater met het gouden hart. Cootje, het kleine, vertederende kattenmeisje, geboren voor het kattenkwaad. Vier poten op één buik is het vijfde boek met avonturen van het meest geliefde kattenduo, bekend van de meest gelezen kattencolumn van België. Duizenden kattenbezitters van over de hele wereld volgen de avonturen van Pernod en Cootje in columns en op sociale media. In dit boek lees je vijftig korte verhalen, aangevuld met memorabele Facebookmomenten. Een boek waarbij iedereen die van katten houdt spontaan gaat spinnen van geluk.

 

Kat is koning

9789022334591Veronique Puts observeert al vele jaren haar eigen huis-, tuin- en keukenkatten en stelt vast: vazen vol bloemen gaan tegen de vlakte, meubels worden aan flarden gereten, maar de liefde blijft altijd bestaanKat is koning: een boek vol tekeningen en inspirational quotes om te lezen en te herlezen én te herlezen!

Katten-1

 

 

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief