nieuws

‘Modern haken’: het duidelijkste haakboek ooit!

0

Teresa Carter laat een nieuwe creatieve wind waaien door de wereld van het haken met Modern haken. Beginnen je vingers al te jeuken? Ontdek dan nu alles over dit praktische en prachtige boek!
 
Modern haken is een boek vol duidelijke instructies en geweldige projecten voor beginners waar ook ervaren hakers nog veel van kunnen leren.

Het boek bevat 16 prachtige, tijdloze haakprojecten die het hart van elke fan van minimalisme sneller doen kloppen. Puur, elegant, stijlvol: een moderne kijk op haken.

Met heldere haakinstructies, meer dan 150 stap-voor-stap-foto’s en begeleidende filmpjes. Leren haken is nog nooit zo gemakkelijk geweest, dankzij Modern haken!

 
 
Over de auteur
Teresa Carter is de bedenker en oprichter van DeBrosse, een handwerkmerk met een compleet aanbod van producten en diensten. Ze heeft inmiddels meer dan 200.000 haak- en breipatronen verkocht. Haar ontwerpen worden aangeprezen door bijvoorbeeld Martha Stewart en West Elm. Teresa geeft een masterclass waarin je kunt leren hoe je een eigen carrière kunt opbouwen in de brei- en haakindustrie. Ze reist elk jaar naar Haïti om weeskinderen te steunen en investeert een deel van de opbrengsten van DeBrosse in de weeshuizen waarmee ze samenwerkt. 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief