nieuws

Moestuinprobleem? Stel je vraag aan Wim Lybaert

Wil je graag je eigen groenten kweken, maar heb je helemaal geen tuinervaring? Of ben je een ervaren moestuinier en op zoek naar de ultieme tips voor nóg prachtiger groenten? Wil je weten wat je kan doen tegen de wortelvlieg? Of hoe je ervoor zorgt dat je tomatenplanten niet spichtig opgroeien? Vraag het aan Wim Lybaert! En wie weet antwoordt hij op zaterdag 11 maart zelf op je vraag.

Vlaanderens populairste moestuinman Wim Lybaert verzamelde al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring in één compleet boek, Mijn Moestuin. Het boek is nu volledig herwerkt, is nog overzichtelijker en bevat nog meer relevante informatie. Een mooie gelegenheid dus om het boek aan je voor te stellen én om live op je vragen te antwoorden. Wim Lybaert doet dat op zaterdag 11 maart, in Eurotuin in Merelbeke. En jij kan erbij zijn!

Stel hieronder je vraag. Wim kiest de drie origineelste en/of relevantste vragen en beloont die met een gesigneerd exemplaar van Moestuinplanner 2017, een mooi en handig boekje waarin je dag aan dag je moestuinactiviteiten kunt bijhouden en zo leren uit je tegenslagen en successen. Want ‘beter gepland, is beter geplant’! Je kan je vragen indien tot en met zondag 5 maart. Wij verwittigen je op donderdag 9 maart of je al dan niet bij de winnaars bent die op 11 maart zijn of haar Moestuinplanner 2017 in ontvangst mogen nemen.

Hoedanook, winnaar of niet, ben je welkom op dit inspirerend gesprek. Iedereen ontvangt bovendien een handige goodiebag om meteen aan de slag te gaan.

‘Vijf jaar terug hoopte ik iets in beweging te zetten. Toen heb ik iets gezaaid, de oogst heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. En het is nog lang niet afgelopen. Mensen blijven inspireren, uit hun luie zetel halen, stimuleren om de tuin of de natuur in te trekken blijft mijn missie. Als ik iemand kan aanzetten om zijn eigen groenten te kweken, ben ik gelukkig. Dit boek is alvast het begin.’ – Wim Lybaert

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief