nieuws

Nelson is back. En in black!

Voor alle sensei’s en samoerai’s, sushi’s en wasabi’s, voor alle doeners uit de dojo, maar vooral voor alle gezinnen: Nelson is back. En in black, want in Nelsons ninjaboek smeedt hij meer dan ooit de zwarte band tussen ouder en kind.

Op zondag 25 juni leidt Dieter – Mr. Miyagi –  Truyen kinderen tussen vier en zeven jaar maar wat graag op tot kleine ninja’s tijdens het Plazey Festival in Brussel. Schrijf je in met je kind en ontdekt spelenderwijs weer een nieuwe Nelsonformule!

Nelsons Ninjaboek

Nelsons ninjaboek zijn 20 trek- en duwspelletjes om samen met je kind te ravotten en het huis door te rollebollen in de gekende stijl van Ik ben Nelson. Een potje ravotten is een boost voor de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind. Want rollebollen is knuffelen, plezier maken en samenwerken. Nelsons trek- en duwspelletjes versterken de band tussen jou en je kind. Nelsons ninjaboek is het vierde boek in de reeks en een heerlijk speelboek voor kleine ninja’s!

Schrijf je nu in

Schrijf je hieronder in voor Nelsons ninjaworkshop op Plazey Festival. De workshop duurt +/- 60 minuten en je wordt een kwartier op voorhand verwacht. De workshops zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Echte ninja’s spelen en ravotten. Sportieve kledij is daarom geen slecht idee. Achteraf signeren de auteurs graag je boek tijdens een fris drankje en een zoet hapje.

#ikbenNelson

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief