Jacht is een reis door honderd jaar Europese en Russische geschiedenis, van het kleinste dorp in België tijdens de Groote Oorlog via verwaarloosde circussen en Engelse landgoederen naar een eliteclub in Buenos Aires. Klinkt je al muziek in de oren? Stel je dan tot 15 maart kandidaat voor de online leesclub!

Stel je hier kandidaat! Ten laatste op 22 maart krijg je te horen of je geselecteerd bent.

Meer weten over het boek? Lees dan snel even verder!

Over de leesclub

De leesclub zal doorgaan in een besloten Facebookgroep, geleid door de uitgeverij. Van begin april tot begin mei zal je in gesprek kunnen gaan met andere lezers én de kans krijgen je vragen te stellen aan de auteur. Alle deelnemers krijgen een gratis exemplaar van het boek opgestuurd. 

Aan deelnemers vragen we dat ze actief deelnemen aan de leesclub en dat ze achteraf een recensie van het boek met hun persoonlijke mening delen op de kanalen van hun keuze (Goodreads, Hebban, sociale media …). 

Over Jacht

Leningrad, 1968. Zacharias Chetwyck wordt uitgenodigd op het fabelachtige jacht van de laatste tsaar. Terwijl de Tsarevitsj de havens van Europa afschuimt, raakt Zacharias er langzaam van overtuigd dat geen enkele medepassagier toevallig op het schip zit. In zijn zoektocht naar de waarheid ontdekt hij dat ook zijn eigen leven één grote leugen is.

Zeventien jaar later komt Sarah, de vrouw van Zacharias, te weten dat haar man nog leeft. Kruimel voor kruimel achterhaalt ze wat er op de Tsarevitsj is gebeurd en welke rol het verleden van de opvarenden daarin heeft gespeeld.

Een wervelende golf van mysteries, geheimen en intriges, waarin niets is wat het lijkt en niemand is wie hij zegt te zijn.

Bekijk hier alvast de trailer!

Meer info.

Jacht

Leningrad, 1968. Zacharias Chetwyck wordt uitgenodigd op het fabelachtige jacht van de laatste tsaar. Terwijl de Tsarevitsj de havens van Europa afschuimt, raakt Zacharias er langzaam van overtuigd dat geen enkele medepassagier toevallig op het schip zit. In zijn zoektocht naar de waarheid ontdekt hij dat ook zijn eigen leven één grote leugen is. Zeventien jaar later komt Sarah, de vrouw van Zacharias, te weten dat haar man nog leeft. Kruimel voor kruimel achterhaalt ze wat er op de Tsarevitsj is gebeurd en welke rol het verleden van de opvarenden daarin heeft gespeeld.   Jacht is een reis door honderd ... lees meer jaar Europese en Russische geschiedenis, van het kleinste dorp in België tijdens de Groote Oorlog via verwaarloosde circussen en Engelse landgoederen naar een eliteclub in Buenos Aires.

€ 24,99

Geert Klaasen

Geert Klaasen is huisarts in Ravels. Daarnaast is hij ook een fervent reiziger, lezer en schrijver. Bij Infodok verscheen eerder De zilveren raaf. Met die roman won Klaasen de Zoute Zoen, de prijs voor het beste jeugdboek. Jacht is zijn eerste boek voor volwassenen.