nieuws

Nog snel slank voor de zomer? Het kan!

Het bikini- en zwemshortseizoen staat voor de deur! Voor je op vakantie gaat, wil je misschien nog wel een paar kilo’s thuis laten? Zodat je op vakantie zorgeloos kan genieten van een frisse cocktail natuurlijk, of een heerlijk dessertje zo nu en dan. Wij hebben voor de gemakkelijkheid een aantal boeken verzameld die je op de goede weg zetten, met het bekende keto-dieet voorop. Fluitje van een cent!

Martina Slajerova, oprichter van de KetoDiet-blog en auteur van de bestseller Het keto-dieet  laat met Het keto-dieet: de snelle recepten zien hoe je lekkere, voedzame en vullende gerechten bereidt zonder uren in de keuken te staan. Enkele voorbeelden: snelle keto-crackers, Griekse gehaktballetjessoep, pizza frittata, poké-bowl met tonijn, kip met citroen-dragonsaus, Kalkoen-chorizoburgers met guacamole, runderfajita, bosvruchtencrumble uit de pan, frambozencheesecake in een glas… Het succesverhaal van Martina Slajerova krijgt dit najaar nog een vervolg, wanneer ze haar boek uitbrengt over het keto-dieet voor blijvend gewichtsverlies. Drukbezette mensen die een koolhydraatarm dieet willen volgen hebben écht geen excuus meer!

De slanke keuken maakt het je gemakkelijk met heerlijke ontbijtideeën, verrassende lunches, zalige tussendoortjes en dinersuggesties om duimen en vingers bij af te likken. Slank, hoe moeilijk kan het zijn? Enkele eenvoudige regels volstaan om een gezond gewicht te krijgen én te houden: kies voor pure voeding en de juiste vetten, drink veel water en geniet van wat je eet!

Met de tips uit De suikerarme keuken schrap je stap voor stap de klassieke suiker uit je menu en ga je voor slimme alternatieven. Zo stop je vroegtijdige veroudering van je lichaam, voorkom je suikerdips én hou je je gebit gezond. Bovendien maak je je smaakpapillen terug wakker, waardoor je volop kan genieten van de heerlijke smaak van puur eten.

Met deze drie boeken kan je alvast aan de slag. Smakelijk!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief