nieuws

Ontdek hartverwarmende recepten om eindeloos mee te variëren in ‘Curry’s’

Smaken en aroma’s die de tijd hebben zich langzaam te vermengen. Kruidenmengsels die gegarandeerd een exotische toets op tafel brengen. Maak kennis met Curry’s!

De smaken en de aroma’s, de kruidenmengsels en een overvloed aan keuzes van basisingrediënten: lams- en schapenvlees, gevogelte, rund- en kalfsvlees, vis en zeevruchten, peulvruchten, noten, vruchten en groenten. Al die elementen maken curry’s heel populair in onze keuken, gesmaakt door jong en oud. Sophie Matthys presenteert in het aanstekelijke Curry’s meer dan 50 authentieke oosterse curry-recepten.

Pittige stoofpotten en stevige schotels uit India, Thailand en Indonesië, Vietnam, de Filipijnen en Maleisië, maar ook heerlijk lichte gerechten met fruit en groenten waar vegetariërs hun gading in zullen vinden, en dat in heel verrassende combinaties.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een groene Thaise curry met basilicum, een viscurry met papaja, een Massamancurry met lamsvlees of beef rendang uit Indonesië?

De verhelderende product- en achtergrondinformatie en aandacht voor combinatiemogelijkheden maken het geheel af. Klaar voor een pittig najaar!

 

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief