nieuws

Onze auteurs en hun passie voor gezonde voeding

Dat voeding van cruciaal belang is, wisten we al langer. Maar wist je dat onze auteurs, behalve heerlijke boeken maken, nog talenten hebben? Renata Rehor (food2run) en Lynn De Merlier (Goesting in gezondheid) brachten allebei iets op de markt om van te smullen.

Sportvoedingsadviseur Renata Rehor is gespecialiseerd in voeding voor sporters en in het bijzonder voor lopers. Nu het marathon- en trailrun-seizoen voor de deur staat, is het dus hoog tijd om je lichaam voor te bereiden op zware inspanningen. Daarover lees je alles in haar boek food2run, boordevol tips en heerlijke recepten. Daarnaast ontwikkelde ze haar eigen muesli, perfect voor de sporter die lekker maar gezond wil ontbijten. Meer informatie over de muesli vind je hier.

Ostheopate Lynn De Merlier, de Vlaamse Michael Mosley, is dan weer experte in gezonde voeding voor je darmen. Haar kennis bundelde ze in Goesting in gezondheid, waarin ze duidelijk maakt dat onze darmen een impact hebben op onze fysieke én mentale gezondheid. Des te belangrijker om er goed zorg voor te dragen dus! Daarom ontwikkelde ze haar eigen granola in twee smaken: Totally Nuts en Crazy Chocolate. Meer informatie vind je hier.

Een ding is duidelijk: onze auteurs zijn gepassioneerd door gezonde voeding en dat laten ze je maar al te graag merken. Meer weten over de auteurs en hun titels? Dat kan hier:

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief