Kijk je uit naar een zomer vol festivals en concerten? Met deze boeken kom je in de stemming!

Spring hier naar de kinderboeken.

Born To Be Wild. Een Werchterthriller

Streekreporter Lexi Callier uit Werchter is 37, motard en rock-’n-roll. Wanneer haar blinde dochter Laetitia op internaat gaat, heeft ze de handen vrij om haar droom te realiseren. Ze bombardeert zichzelf tot onderzoeksjournalist en zet haar tanden in een reportage over de Werchterse motorclub Sons of Jinx. Ze ontmoet er de charismatische Leo, met wie ze meteen een klik heeft. Maar kan ze hem wel vertrouwen ? En hoe zit het met de andere clubleden, wie zijn ze echt ? Meegesleept door haar onstilbare nieuwsgierigheid loopt Lexi een paar mensen stevig in de weg. Pas wanneer ze de waarheid ontdekt ... lees meer over de dood van een vrouw die bij de club hoorde, begrijpt ze met wie ze te maken heeft. Maar dan is het te laat.

€ 22,99

3 De horzel

‘I love you all!’
,br> Brad Galloways oerkreet weerkaatst door het Olympiapark in Berlijn en wordt beantwoord door de 22.000 fans die zich daar verzameld hebben. Op dat moment betreedt een onbekende vrouw het podium en overhandigt de verbaasde rockster een envelop. Niemand kan dan vermoeden dat een dag later Galloways leeggebloede lichaam zal worden gevonden, vastgeketend aan zijn bed in een pension.

Rechercheur Tom Babylon wordt op de zaak gezet en gaat samen met psychologe Sita Johanns op onderzoek uit. De moord blijkt te maken te hebben met een dertig jaar oude ontvoeringszaak. Het spoor leidt naar een vrouw ... lees meer die ooit moest kiezen tussen twee mannen die allebei bereid waren over lijken te gaan…

€ 22,99

This is what it sounds like

Hoe komt het dat het ene muzieknummer je aanspreekt en het andere niet? Waarom luistert de een vooral naar de melodie en de ander juist naar de tekst? En wat zegt je muzieksmaak over je persoonlijkheid?
Susan Rogers is een van de succesvolste vrouwelijke muziekproducers van de afgelopen eeuw. Zo werkte ze onder meer mee aan verschillende albums van Prince die bekendstaan als muzikale hoogtepunten, van Purple Rain tot The Black Album. Daarnaast doet ze als befaamd neurowetenschapper onderzoek naar muziekcognitie. Rogers speelt zelf geen enkel instrument; haar succes dankt ze aan haar talent om goed te kunnen luisteren.
In ... lees meer This is what it sounds like combineert Rogers haar kennis over muziek en het menselijk brein met verhalen over haar ervaringen en ontmoetingen in de muziekindustrie. Ze laat zien hoe iedereen een unieke muzikale persoonlijkheid bezit, die veel verder reikt dan de voorkeur voor een bepaald genre. Het resultaat is een muzikale en wetenschappelijke ontdekkingsreis waarin de aantrekkingskracht van muziek wordt verklaard, en je leven als luisteraar wordt verrijkt.

€ 29,99

Flower Power, haken met Henri Purnell

Hou je van statementtassen, kleurrijke bloemenweides en hippe gehaakte kleding? Ken je Henri al van social-mediakanalen en ben je gek op zijn gehaakte ontwerpen? Wacht je al lang op geschreven instructies zodat je de coole modellen zelf kunt maken? Dan is dit boek er voor jou!   Of het nu gaat om een boeket bloemen, een praktische tas voor je volgende shoppingtrip, een zomerjurk met granny squares of een warm vest: in Flower Power. Haken met Henri Purnell ontdek je tal van leuke modellen. Het boek bevat basisinstructies voor de nodige technieken, 28 unieke modellen en veel inspiratie en achtergrondinformatie  ... lees meer over Henri’s ontwerpen. Pak je haaknaald en ga aan de slag!

€ 19,99

Armbandjes stap voor stap

Zelf armbandjes maken is in. Het is helemaal niet moeilijk en je hebt ook geen dure materialen nodig. Enkele strengen borduurgaren, een schakelketting, een fleurig lint, een paar kralen, ringetjes of bedeltjes volstaan, samen met het boek Armbandjes stap-voor-stap. Kies je ontwerp – een vrolijk vriendschapsbandje, een magische shamballa, een retro schakelarmband, een driekleurenwrap of een combinatie van deze armbandjes –, volg de stap-voor-stapinstructies uit het boek en al snel schittert je eigen creatie om je pols. Wedden dat je de smaak gauw te pakken hebt!   Vrolijk, kleurrijk, elegant, charmant, opvallend, sober, tijdloos… in Armbandjes stap-voor-stap vind je ze ... lees meer in alle soorten en maten.

€ 9,99

Kinderboeken

Het grote Taylor Swift fanboek

Kom alles te weten over Taylor Swift: over haar grootste hits, haar mooiste duetten en natuurlijk de uitverkochte Eras Tour. Met feitjes over muziekvideo’s, filmrollen, haar beroemde BFF-squad, haar iconische stijl… en nog veel meer. Boordevol foto’s, quizvragen en zelfs tips om liedjes te schrijven. Dit mag jij als Swiftie niet missen!

€ 12,99

Tattoos: zeemeerminnen

Leuke tattoos voor fans van zeemeerminnen Versier je armen, benen of andere lichaamsdelen met tattoos van sierlijke zeemeerminnen en andere magische zeewezens. De tattoos zijn makkelijk aan te brengen met een beetje water. Waar wacht je nog op? Plakken maar!

€ 11,99

Nagelstickers Eenhoorns

Deze nagelstickers zijn ideaal voor alle fans van eenhoorns. Met meer dan 250 nagelstickers van regenbogen, eenhoorns en andere magische tekeningen. Er zit ook een boekje bij met tips om je nagels te versieren en tal van leuke spelletjes.

€ 11,99

Camille Spelletjesboek

Zin om je samen met CAMILLE uit te leven? Duik dan in dit boek boordevol leuke spelletjes! Laat je brein op volle toeren draaien en help CAMILLE met het oplossen van de rekenraadsels en sudoku’s, doolhoven, woordzoekers en nog veel meer.

€ 7,95

CAMILLE – nagelstickers

Leuke etui met meer dan 280 nagelstickers voor alle fans van CAMILLE. Hou jij er net zoals CAMILLE van om je nagels in felle kleuren te lakken? Maak je look dan helemaal af met deze leuke nagelstickers. Plak jij een microfoon, een hartje of Moustache op je nagels? Of misschien wel allemaal?In het etui vind je ook nog een boekje met nail artideeën en leuke spelletjes terug. Veel plezier!

€ 11,99

CAMILLE vriendschapsarmbandjes

Zijn jij en je besties fan van CAMILLE? Bezegel jullie vriendschap dan met zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes!   In dit boek leer je hoe je verschillende armbandjes kunt maken – met een zigzagpatroon, smileys of hartjes, met kralen of bedeltjes – maar ook kleurrijke vlechtjes voor in je haar.   Dankzij de eenvoudige technieken en gedetailleerde stap-voor-stap werkbeschrijvingen kent jouw creativiteit geen grenzen, net als die van CAMILLE!   Veel (knoop)plezier!

€ 12,99

CAMILLE Tattoos

Als je gek bent op CAMILLE, dan zijn deze tattoos echt iets voor jou. Geen echte uiteraard, we willen geen ouders op de (boeken)kast jagen. Kies het ontwerp dat je wilt en in een mum van tijd tover jij prachtige tattoos op jezelf en je vrienden. De tattoos blijven enkele dagen op je huid. Er zit ook nog een boekje bij met leuke spelletjes. Met nieuwe tattoos en foto's van het album Magie.

€ 11,99

Milo 1 De kleine keizerin

Popschool Kosmos roept zangtalenten op om auditie te doen voor de musical De kleine keizerin ter ere van het 20-jarige bestaan van de school. Milo hoort ervan tijdens haar werk in de cafetaria van Kosmos. Ze zou dolgraag mee willen doen, maar ze weet bij voorbaat al dat haar vader dat niet goed zou vinden. Haar familie weet niet eens dat ze op Kosmos werkt. Dan vertelt oma over Milo’s moeder, die ooit ook succesvol was op het toneel, lang voordat Milo werd geboren. Misschien moet ze oma in vertrouwen nemen en toch auditie doen?

€ 15,99

Milo – Het oog van de storm

Milo werkt sinds kort op muziekschool Kosmos. Het is haar grote droom om daar ooit zelf te studeren, om een popster te worden. Maar voorlopig stelt ze zich tevreden met een baan in de cafetaria en de inspirerende aanwezigheid van de (toekomstige) popsterren om haar heen. Terwijl buiten een storm op til is, heerst er een gezellige drukte op Kosmos. Milo, haar collega’s en de studenten hebben een drukke dag en beseffen niet hoe gevaarlijk het buiten is. ’s Avonds is het te laat: ze zitten als ratten in de val en kunnen door het stormweer geen kant meer op...

€ 15,99

Milo Posterboek

In dit leuke posterboek vind je maar liefst 12 grote posters van je favoriete personages uit de televisiereeks Milo. Haal de nietjes voorzichtig uit het boek om de posters eruit te halen. 

€ 10,99

Overal feest

Als Lin de ringen voor het trouwfeest van haar vaders kwijt is, helpt Nine natuurlijk zoeken. Met carnaval laat Romy de buurvrouw schrikken met haar prachtige leeuwenkop. Amir, Mella en Benthe bakken samen de lekkerste koekjes voor Eid-al-Fitr. Benthe noemt dat het Suikerfeest. Als Nine en Mella hun hondje Dyna met dierendag in het zonnetje zetten, gooit een enorme hond bijna roet in het eten. En op Keti Koti organiseert Tante Pop een onvergetelijk feest in het park. Iedereen mag
meedoen! Vrolijke, herkenbare verhalen over de verschillende feesten die door het jaar heen worden gevierd, van het Suikerfeest tot Dierendag. ‘Een inclusiever voorleesboek dan dit zul je nergens vinden. Af ... lees meer en toe pinkte ik een traantje van ontroering weg, zo mooi, zo positief, dat gun je iedere kleuter.’ GOODREADS

€ 14,99