nieuws

Op zoek naar een kraamcadeau?

Dan hebben wij enkele originele boekentips voor jou. Snuister rustig in dit lijstje en wie weet vind je wel een origineel boek om cadeau te geven.

Baby’s bedtijdverhalen

Deze schattige verhalenboeken bevatten prachtige fotografische illustraties en zijn ideaal om voor te lezen voor bed- of dutjestijd.

Hey Baby

Dé bestseller van Laura Van Bouchout en Monique Melotte met illustraties van Eva Mouton. Geef ook het langverwachte tweede deel cadeau en het kersverse gezin kan twee jaar knuffelen, spelen, tuimelen, …

Milo

Milo ziet de wereld in zwart-wit, net zoals pasgeboren baby’s. Een ideaal geboortegeschenk dus.

Dag Baby!

Vrolijke kijkboekjes met eenvoudige tekeningen in felle, contrasterende kleuren. Speciaal ontwikkeld om het observatievermogen van jonge kinderen te stimuleren. Het spiegeltje op de laatste pagina vormt een leuke verrassing. Voor uren kijkplezier!

 

Baby ziet

De reeks Baby ziet… is ondertussen al een beetje een klassieker en baby’s favoriet.

Leuk voor oudere broer of zus

Tik Tak

Deze Tik Tak-boekjes zijn dat stiekem ook voor nostalgische ouders. 😉

Hervé Tullet

De boeken van Hervé Tullet zijn ook echt kleurrijk en interactief.

Allereerste stapjes

Of wat dacht je van de reeks Allereerste stapjes? De fotografische afbeeldingen bevorderen de taalontwikkeling en helpen peuters bij het ontdekken van hun dagelijkse omgeving.

Veel meer zalige kinderboeken en geweldige geboortecadeau’s vind je op www.standaarduitgeverij.be en www.ballonmedia.com.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief