interview

Otegha Uwagba vertelt over ‘Little Black Book’

Maak kennis met Otegha Uwagba: de oprichtster van Women Who, een platform dat werkende vrouwen van over de hele wereld met elkaar verbindt, en auteur van Little Black Book. Handleiding voor werkende vrouwen. Nu haar boek ook in Nederlandse vertaling in de boekhandel ligt, wordt het hoog tijd voor een gepaste introductie!

Bron: YouTube, It’s Nice That

Little Black Book is een handboek in zakformaat, boordevol inspirerende ideeën en praktische adviezen om je carrière richting te geven. Van salarisonderhandelingen en het opzetten van een succesvol freelancebestaan, tot loopbaanplanning, een spoedcursus netwerken en spreken in het openbaar. Of je nu een denker bent of een doener, een kunstenaar of ondernemer, of je nu op het punt staat om de arbeidsmarkt voor het eerst te betreden of al jaren aan het werk bent: Little Black Book is een onmisbare gids voor elke creatieve vrouw met ambitie.

Het boek bevat bijdragen van baanbrekende en succesvolle vrouwen als de veelgeprezen schrijver Chimamanda Ngozi Adichie en Piera Gelardi, medeoprichter van Refinery29. Little Black Book ging inmiddels al 50.000 keer over de toonbank en is uitgegroeid tot Sunday Times-bestseller.

De Nederlandse editie van Uwagba’s boek bestel je hier.

‘Otegha Uwagba geeft antwoord op al je carrière-uitdagingen.’ – ELLE

Little Black Book is HET boek van het jaar voor werkende vrouwen.’ – Refinery29

‘Een compact pareltje.’ – Stylist Magazine

‘Vermijd alle zelfhulpboek-clichés.’ – Dazed

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief