nieuws

Patrick Retour is terug!

Terug van nooit weggeweest: wooninspiratie van de bovenste plank. Woonjournalist en -expert Patrick Retour brengt zijn 30ste (!) boek uit. Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 ligt vanaf vandaag in de boekhandel. 

In Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 vertelt Patrick Retour met brio de verhalen die schuilgaan achter twaalf pareltjes van huizen in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Zweden. Via de reportages met prachtige foto’s van Mich Verbelen kan je binnenkijken in magnifieke woningen en huizen in binnen- en buitenland.

Wat dacht je van een Limburgse villa waarbij het binnenzwembad naadloos overgaat in het buitenzwembad? Of een gezellig hotel in Long Island-stijl en sfeervolle, duurzame lodges in Zweden, ingericht in Scandinavische stijl en mét yogastudio? Zelfs aan onze eigenste Belgische kust kan je pareltjes van appartementen ontdekken, en tuinliefhebbers kunnen hun hart dan weer ophalen bij de door groen omarmde villa’s. Keukenfanaten zullen ongetwijfeld wegdromen bij de hypergeïnstalleerde keukens. Voor elk wat wils!

Wil je het niet laten bij mooie foto’s bekijken? Dan kan je zelf aan de slag met de eenvoudige en haalbare tips & (pa)tricks om je interieur een boost te geven. Net op tijd voor Batibouw!

Heel wat specialisten verleenden trouwens hun medewerking aan deze uitgave, onder wie Ilse De Meulemeester, Lotte Vink, Flamant, Dauby, Den Stal, Soul Deco, V-ZUG, Ingrid Nelissen, Benedetti, Mieke Van Herck, Jumelle, William Concept, Duo Verde, Laudonie, Gunter Van Hove en Bart De Beule.

Wonen met stijl. Verhalen van huizen 2 is dus niet alleen een werkinstrument met nuttig advies en inspiratie voor wie bouw- of renovatieplannen heeft of gewoon een kamer wil herinrichten, maar ook een luxueus koffietafelboek dat je zalig doet wegdromen!

 

‘Het maakt niet uit hoe of waar je woont, als je je maar echt in je sas voelt op die plek. Die plek kan een knus zakdoekgroot appartement zijn maar ook een authentieke tot loft verbouwde schuur of een door groen omarmde villa. Thuis is als een wit canvas dat wacht om beschilderd en beroerd te worden. Het is als een verhaal, een boek, dat wacht om geschreven te worden. Doe het met passie en overgave. Geef jezelf bloot. Leg je ziel erin.’ – Patrick Retour

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief