In Natuurlijke geneeswijzen vind je remedies uit de natuurgeneeskunde voor 70 aandoeningen.
 
Acne, angst, boulimie, duizeligheid, hoofdpijn, migraine, reflux, psoriasis, pms, sinusitis, slapeloosheid, uitputting… Iedereen wordt weleens geconfronteerd met een kwaaltje of is weleens ziek. Voor heel veel aandoeningen is het niet nodig om direct naar zware pillen of antibiotica te grijpen. Het betekent vaak dat je lichaam in disbalans is en dat je door middel van de juiste natuurlijke therapie je lichaam weer in evenwicht kunt brengen.
 
In Natuurlijke geneeswijzen biedt naturopathie-expert Pierre Meunier voor 70 alledaagse aandoeningen een breed scala aan natuurlijke methoden, oplossingen en remedies uit de traditionele Chinese geneeskunde en natuurgeneeskunde, of het nu gaat om apitherapie, aromatherapie, bachbloesemtherapie, etherische oliën, fytotherapie, gemmotherapie of homeopathie.

Lezersreacties op de Franstalige editie: 

‘Dit boek is een goudmijn. Het bevat veel oplossingen voor onze dagelijkse kwalen.’
 
‘Ik hou echt van dit boek, ik verwijs er regelmatig naar. Het is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de samenvatting met de kwalen en ook dankzij de index aan het einde. De adviezen voor elk probleem zijn goed gestructureerd. De mix van algemene adviezen over levensstijl, natuurlijke remedies en hulpmiddelen zoals accupressuur maken dit boek tot een referentiewerk in de natuurgeneeskunde.’