nieuws

Pre-order nu ‘De planttrekker’ van Thomas Goyvaerts

0

Groene vingers in de aanslag, want het eerste Planttrekker-boek is er eindelijk! 😃🌿💪

Met dit boek helpt Thomas Goyvaerts je graag je groene huisgenoten optimaal te verzorgen. Hij vertelt je alle geheimen over de juiste plant voor de juiste plek kiezen, en hoe je je planten precies kan water geven. Groeit je plant flink na al die liefde? Dan leert hij je in het hoofdstuk verpotten hoe je de perfecte nieuwe pot en potgrond kiest, en hoe je ermee aan de slag gaat.

Zijn je groene vingers al wat meer gevorderd? Dan vind je ook nog een heleboel extra groene informatie over het stekken van kamerplanten en het bouwen van terrariums, voor ieder wat wils dus!

Het boek is gepland om in februari 2022 te verschijnen bij Manteau, waarna het vrij te koop zal zijn in winkels en tuincentra doorheen België en Nederland. Wanneer je je boek nu in voorverkoop aankoopt krijg je een van de eerste exemplaren thuis toegestuurd. Koop je het boek aan voor Kerst? Dan wordt je exemplaar ook nog eens gesigneerd door Thomas de Planttrekker en door zijn trouwe viervoeter Ficus.

Koop je het boek als cadeau voor iemand anders en leg je toch al graag een pakje onder de boom? Laat het zeker even aan Thomas weten en hij stuurt je graag een printbare cadeaubon door om af te geven.

Pre-order nu ‘De planttrekker’.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief