lijst

Boek jouw vakantie!

Klaar voor de zomer? Tijd om jouw vakantie te boeken! En dat mag je gerust letterlijk nemen… Of je nu plannen hebt voor een gezellige strandvakantie in een warm oord, een regenachtige staycation in eigen land of een avontuurlijke getaway onder de zon. Eén ding is zeker: er is altijd ruimte in de koffer voor boeken. Neem je een goed leesboek mee, een gezellige strip of enkele kinderboeken om de kleintjes te entertainen of heb je nog nood aan inspiratie? Gluur in de reiskoffers van onze auteurs, medewerkers en personages voor leestips!

Win de reiskoffer van…

Maren Stoffels

Maren Stoffels gaat op reis en neemt mee… Ridder Roa, Klopjacht, De lange adem van bomen, De stilte van de witte stad en De laatste stap.

Wim Lybaert 

Wim Lybaert gaat op reis en neemt mee… Het geluk van de wolf, Geschiedenis maken, De lange adem van bomen en Het lied van de bultrug.

Philippe Delzenne

Philippe Delzenne gaat op reis en neemt mee… Hij wist het niet meer, Anaïs Nin, Blacksad, In de moestuin en De ruiterlijke confessies van dragon Dragon

Ontdek de reiskoffer van…

Liesbet Slegers

Liesbet Slegers gaat op reis en neemt mee… Limonade met pulp, The Storyteller, De trein naar Tibet, Dood op kasteel Brémont en Rik en zijn familie.

Jan Van der Cruysse

Jan Van der Cruysse gaat op reis en neemt mee… Blake en Mortimer, Buck Danny, Dog man, Boerenpsalm en In de moestuin.

Aline Sax

Aline Sax gaat op reis en neemt mee… Weirdo, Blacksad, Klopjacht, De Vijf op avontuur en Soms zou ik de wind willen zijn.

Nemen de werknemers van Standaard Uitgeverij ook boeken mee op reis?

Wim Verheije

Wim Verheije (CEO) gaat op reis en neemt mee… Win Win, Hemel en hel in kaart, Alles voor niets, Een heel leven en En wereld was jong.

Kim Sanders

Kim Sanders (uitgeefster) gaat op reis en neemt mee… De Vijf op avontuur, Yasmina, Schemergeesten, Heden verse vis en Planttrekker.

Jeroen Overstijns

Jeroen Overstijns (CEO) gaat op reis en neemt mee… Limonade met pulp, De moordclub, De kindervleesfabriek, De acht bergen, en Zestig lentes.

Ilse Trimborn

Ilse Trimborn (vertegenwoordigster) gaat op reis en neemt mee…

Nog druk bezig met het maken van haar checklist zomerboeken.

Wat zouden deze personages mee op reis nemen?

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief