nieuws

‘Samen staan we sterker’: een praktisch en inspirerend kompas in turbulente tijden

0

De omstandigheden in de wereld zijn de afgelopen tijd ongekend. De pandemie heeft ons leven ontwricht, op alle mogelijke manieren. Samen staan we sterker is een praktisch en inspirerend kompas om je door deze turbulente tijden heen te loodsen, zodat je niet meer weerstand biedt maar weerbaar wordt, en je in deze chaos voor jezelf en je familie kunt blijven zorgen.

In haar nieuwste boek helpt Beth Kempton, bekend van haar bestseller Wabi sabi, je om:

  • – Kalm te blijven
  • – Te beseffen wat echt belangrijk is
  • – Je leven te versimpelen
  • – Een goede basis te leggen voor herstel

Uiteindelijk zal de hoop en potentie die in deze situatie verscholen ligt zich openbaren.

Al jarenlang zijn er signalen dat we het als mensheid rustiger aan moeten doen, en deze periode zou weleens onze kans kunnen zijn. Samen staan we sterker toont je hoe je een langzamer leven kunt omarmen en zelfredzamer kunt worden, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe je met alles en iedereen in verbinding staat. Met inzichten van over de hele wereld en opdrachten om even bij stil te staan, biedt dit boek troost en herinnert het ons aan alles waar we dankbaar voor moeten zijn.

Het is een uitnodiging om even op pauze te drukken, adem te halen en simpelweg ons best te doen in de situatie waarin we ons bevinden. Zo creëren we ruimte voor reflectie, verjonging en hoop, door het heden te omarmen en opnieuw te bedenken hoe we willen leven. Samen staan we sterker. Samen komen we hier uit.
En misschien, heel misschien, wordt de wereld na dit alles een betere plek.

Informed Choice nodigde Kempton uit om over haar nieuwste boek te praten. Het interview kun je hier beluisteren (interview in het Engels).

Overzicht

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief