nieuws

Schandalig lekker met ‘Scampi’

Eerst was er Gehakt, daarna was er Kip en nu is er Scampi. Waar het ei in het rijtje past, hebben we nog niet ontdekt… Maar feit is dat een kookboek over deze heerlijke delicatesse van pas komt in élke keuken. Dus ook in die van jou!

We kennen het allemaal. Drukke dagen op het werk of op school en ‘s avonds nog hobby’s of andere activiteiten op de planning. Tussendoor schiet er maar weinig tijd over om gezond en lekker te koken, en al helemaal om kookinspiratie op te doen.

Gelukkig voorziet Sophie Matthys ons regelmatig van een nieuwe dosis familierecepten. Laat ons eerlijk zijn… Scampi is een heerlijk product: gemakkelijk, snel klaar en perfect om mee te experimenteren!

Na het succesvolle Gehakt– en Kipkookboek krijg je in Scampi dan ook een stevige portie scampirecepten cadeau. Gerechten van hier, maar net zo goed uit de wereldkeuken, voor elk wat wils. De gerechten voeren je mee naar het Oosten (groene curry met scampi), het zuiden van Europa (pasta met scampi diavola) of Zuid-Amerika (taco’s met scampi).

Wedden dat je vanaf nu vaker gerechten met scampi op tafel zal zetten? Smakelijk!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief