wedstrijd

[Spionageweek Dag 5] De spionagequiz

Het is spionageweek bij Standaard Uitgeverij! En dat betekent dat je kans maakt op een spionageboekenpakket. Ideaal leesvoer voor deze zomer!

Wanneer vindt de spionageweek plaats?
Van 17 tot 23 juli 2018 overspoelen we jou met spionage-informatie, spionagespellen en spionageboeken, zoals Ik ben Pelgrim van Terry Hayes, Wat je niet weet van Karen Cleveland en de boeken van Tom Clancy.

Wat kan je zoal verwachten tijdens de spionageweek?
Een Q&A met Karen Cleveland (die zelf als CIA-analiste werkte!), 10 feiten over werken bij de CIA, een blog van onze spionage-redacteur, en nog veel meer!

Hoe maak ik kans op het spionageboekenpakket?
Tijdens de spionageweek verschijnt er elke dag een spionagespel op onze website (houdt dus goed www.standaarduitgeverij.been onze social kanalen in de gaten). Elk spel levert jou één letter op, waarmee je aan het einde van de spionageweek één woord kunt maken. Heb je alle spellen goed opgelost én ben jij op het juiste woord uitgekomen? Vul dan op 23 juli het correcte antwoord in bij het laatste spel. Dan maak jij kans op dat niet-te-missen-boekenpakket!


Neem deel aan het vijfde spel

Een achttal vragen over spionage, over Wat je niet weet en over Karen Cleveland. Weet jij de juiste antwoorden? TIP: sommige antwoorden kan je uit de artikelen halen die op eerdere dagen in de spionageweek zijn verschenen. Scroll naar beneden voor de link naar het volledige overzicht.

LET OP: Noteer alle antwoorden van de vragen in de antwoordvakjes daaronder. Bij de multiple choice-vragen dien je 1 antwoord aan te vinken. De eerste 2 letters van het antwoord op vraag 8 heb je nodig voor het woord dat de uiteindelijke oplossing van de spionageweek vormt! Dit zijn namelijk de zesde en zevende letter van dat woord. De eerste letters van dat woord heb je uit de eerdere spellen kunnen halen. Niet gedaan? Niet getreurd, want dat kan alsnog. Kijk bij het overzicht voor alle spellen. Succes!


Hier vind je een overzicht van alle spellen.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief