nieuws

Stem Jan Kegels en ‘Zot van de Noordzee’ naar de Publieksprijs van de Kookboek van het Jaar-verkiezing

Zoals je al eerder las, is Jan Kegels met Zot van de Noordzee genomineerd voor de Kookboek van het Jaar-verkiezing. Niet alleen dat, hij is tevens de enige Vlaamse genomineerde in de wedstrijd. Het lijkt ons dan ook een goed idee om hem een hart onder de riem te steken en op hem te stemmen voor de Publieksprijs.

Tot en met donderdag 9 november kan jij bepalen welke genomineerde titel de Gouden Garde Publieksprijs 2017 verdient.

Hoe?

Door hier een stem uit te brengen. Klik op de foto van de cover van Zot van de Noordzee en stem Jan Kegels naar de Gouden Garde Publieksprijs!

Alle inzendingen zijn nog in de race voor de beste kookboekenvormgever, -fotograaf en/of -foodstylist. En er is een award voor het meest duurzame Kookboek van 2017.

Dit zegt de jury over Zot van de Noordzee:
‘Een boek waarop velen van ons wachtten: de Noordzee vis verdient meer aandacht! En Jan Kegels is als liefhebber hun ideale pleitbezorger. Eet vis als het er is, luidt zijn motto. De vormgeving van dit boek is helder, de receptuur is gewaagd (verschillende vissoorten in één recept!) en de aandacht voor bijvangst is hoogst actueel. Dat de in het boek opgenomen recepten van sterrenchefs bij hoge uitzondering echt door gewone stervelingen thuis na te koken zijn, levert Zot van de Noordzee bonuspunten op.’

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief