nieuws

Strafpleiter Kristiaan Vandenbussche schrijft meeslepend thrillerdebuut

Maak kennis met Kristiaan Vandenbussche, strafpleiter en sinds vandaag kersvers auteur van het razend spannende boek waar hij de afgelopen 7 jaar aan schreef: Cupido.

Kristiaan Vandenbussche was als kind al gefascineerd door spannende films. Later koos hij voor een carrière als strafpleiter. Aan de balie van Gent pleitte hij in moordzaken al tientallen keren voor het hof van assisen en de correctionele rechtbank.

Gooi zijn jeugdfascinatie en zijn ervaring met o.a. de werkzaamheden van de politie en het gerecht samen, giet er een flinke dosis verbeelding en spanning bij en je krijgt de mix die van Cupido een bijzonder meeslepend thrillerdebuut maakt.

Feit en fictie, vervlochten in een flitsend plot met een hoog tempo, maken dat met Cupido de jeugddroom van Vandenbussche eindelijk in vervulling gaat. En jij kan mee genieten!

Bekijk hier alvast de trailer:

Het verhaal
Vijf vrienden. Eén jeugdzonde. Getekend door het verleden.

Een gesloten jeugdinstelling. Een uit de hand gelopen grap eindigt tragisch. De vijf schuldigen besluiten de waarheid verborgen te houden, maar blijft hun geheim bewaard, ook als hun relatie onder druk komt te staan?

Seppe en zijn vrienden waren nog kinderen toen ze in de jeugdinstelling verbleven, jaren later moeten ze als volwassenen instaan voor hun daden en wordt hun band opnieuw op de proef gesteld. Een nieuw ongeval, een moord, en een nieuwe belofte tot zwijgplicht. Maar het lijkt erop dat iemand het op de groep vrienden heeft gemunt…

Het boek bestellen doe je hier:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief