magazine

BM magazine wordt Stripmunk magazine: schud de lekkerste noten uit ons stripbos

BM Magazine is niet meer. Ten minste, niet meer onder die naam. Door de fusie van Standaard Uitgeverij en Ballon Media drong een andere naam zich op. Veel brainstormsessies, enquêtes en polls leverden niets op. Tot de acquisitie van Stripmunk, de grootste app voor stripliefhebbers in de Lage Landen, zich eerder dit jaar aandiende. “Stripmunk komt van Chipmunk, de eekhoorn die zijn noten verzamelt in zijn wangen”, vertelt Wim Van Buynder, medebedenker van de app. Meteen wisten we het. Want hoe kan je een stripfan beter omschrijven dan een verzamelaar die de mooiste albums in zijn boekenkast bij elkaar sprokkelt en opstapelt?

De eerste editie van Stripmunk telt meteen een paar pareltjes: In de schaduwen, Mallie’s eerbetoon aan Hubert of de levensverhalen van Degas, Django Reinhardt en Anaïs Nin. Naar aanleiding van de prachtige graphic novel 11 september – De dag dat de wereld kantelde vertellen striptekenaars Philippe Delzenne, Hec Leemans en Peter Van Gucht welke indruk 9/11 op hen heeft nagelaten. Tel daarbij nog een paar exclusieve voorpublicaties en een dolle dierenquiz om even te verpozen en je bent een paar uurtjes zoet met heerlijk stripvoer.


Schud de lekkerste noten uit ons stripbos, geef ze een mooi plekje in je boomhut en… smullen maar!

► WORD OOK EEN STRIPMUNK VIA WWW.STRIPMUNK.BE OF DOWNLOAD DE APP IN THE APP STORE OF OP GOOGLE PLAY.

Lees online…

Lees het volledige magazine hieronder of haal het gratis in jouw favoriete stripspeciaalzaak. Niet goed leesbaar? Klik hier!

STRIPMUNK #1 | AUG-OKT ’21

Lees verder…

Het vervolg op de voorpublicaties uit het magazine

► Degas (vanaf 18/08)

In de schaudwen

Lees meer…

Over alle nieuwe strips uit het magazine ► klik op de cover voor meer informatie

NIEUW OP 4 AUGUSTUS 2020

                                 

NIEUW OP 1 SEPTEMBER 2020

                                                     

NIEUW OP 6 OKTOBER 2020

                             

* Degas werd uitgesteld naar november.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief