nieuws

Toni Copper signeert jouw uniek exemplaar van ‘Val’!

Geen boekenbeurs dit jaar, maar niet getreurd! Wil je toch graag een gesigneerd exemplaar van Toni Coppers’ nieuwste thriller Val? Lees dan snel verder!

Jaarlijks signeert Toni Coppers op de boekenbeurs talloze exemplaren, en daarbij maakt hij tijd om kennis te maken en een praatje te maken. Met zijn fans, met jou! Dit jaar geen beurs, helaas, maar Toni signeert wél. Wil je graag een persoonlijk gesigneerd exemplaar van zijn laatste thriller Val? Dan kan je hier jouw exemplaar bestellen, voor jezelf of voor onder de kerstboom. Je kan zelfs een gepersonaliseerd tekstje in je boek laten zetten. Klik op deze website op ‘Lees meer’ voor de uitleg.

En daarmee is de kous nog niet af. Je kan Toni ook digitaal ontmoeten! Wil je zien hoe hij live jouw exemplaar signeert, of even met hem babbelen over boeken die je thuis al hebt liggen? Dan kan je je hier inschrijven voor een boekenbeursbabbel op 11 november tussen 10u en 12u. Wij bezorgen je daarna een tijdslot en alle nodige informatie.

PS: heb je een boekenclub of zit je in een boekenclub en wil je Toni graag uitnodigen voor een digitale samenkomst? Stuur dan een mailtje naar naomi.riemis@standaarduitgeverij.be en we bezorgen je alle nodige informatie.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief