nieuws

Toni Coppers en Jan Van der Cruysse genomineerd voor de Hercule Poirotprijs

De Knack Hercule Poirotprijs is aan de 20ste editie toe. De jury kiest de winnaar uit de Vlaamse misdaadromans die verschenen na 1 oktober 2016 en die ook beschikbaar zijn op de Boekenbeurs 2017. WPG Uitgevers België telt met Toni Coppers en Jan Van der Cruysse maar liefst twee genomineerden! Gefeliciteerd!

De genomineerden voor de Knack Hercule Poirotprijs 2017 zijn:

Wie de 20ste Knack Hercule Poirot prijs en de daaraan verbonden geldprijs van € 5000 en de gepersonaliseerde ‘Mont-Blanc-pen’ wegkaapt, kan u live meemaken op zondag 29 oktober 2017 tijdens de openingsdag van de boekenbeurs. De prijs wordt uitgereikt door Sven Gatz, Vlaams minister voor cultuur en media.

Bij deze gelegenheid worden ook de tweede ‘Fred Braeckman’-award voor het beste thrillerdebuut en de Knack.be-publieksprijs uitgereikt. Voor deze laatste prijs kan het publiek via de knack-website stemmen en de winnaar bepalen.

Vorig jaar won Jan Van der Cruysse de Hercule Poirotprijs met Bling Bling 1.

Afspraak 29/10 om 11u00, Rood Podium op de boekenbeurs. Iedereen welkom.

Juryleden van de prijs zijn dit jaar voorzitter Geert Lambrecht (Knack-Line-extensions), Linda Asselbergs (Knack Weekend), Johanna Spaey (Knack Focus, Feeling ), Lukas De Vos (redactie.be, knack.be) , Patrick Van Gompel (VTM-nieuws), John Vervoort (Het Nieuwsblad – De Standaard).

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief