nieuws

Toni Coppers op de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2021

0

Leuk nieuws: Toni Coppers staat met zijn thriller Val op de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2021. Proficiat, Toni!

De longlist bestaat uit vijftien titels die worden gelezen door een honderdkoppige lezersjury. De professionele eindjury bestaat uit boekverkopers en leden van het Hebban Team. Ontdek hier de volledige longlist.

Val verscheen in mei van vorig jaar. In het boek maakt de lezer kennis met Alex Berger, een wat bijzondere privédetective, die in een eerder leven commissaris was bij de Moord in Brussel. Daarmee lanceerde Coppers een tweede reeks naast de Liese Meerhout-thrillers. In dezelfde reeks werd ook De zaak Magritte heruitgegeven, in een feestelijke editie met Dick Bruna-achtige cover.

Over de Hebban Thrillerprijs:

De nominaties van uitgevers, de algemene ontvangst van het boek (zowel binnen als buiten Hebban, bijvoorbeeld de recensies in andere media) en de Hebban-statistieken van een titel waren van belang voor het bepalen van de uiteindelijke longlist voor de Hebban Thrillerprijs 2021. Honderd ervaren thrillerlezersbeoordelen de boeken op de longlist en bepalen de shortlist van 5 titels die wordt gelezen door een professionele jury. Het winnende boek krijgt een promotiepakket ter waarde van € 2.500 op Hebban, aangevuld met een campagne uitgevoerd door de uitgever van het winnende boek.

We duimen voor de shortlist… Intussen kan je het boek alvast verslinden:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief