nieuws

Toni Coppers wint de Hebban Thrillerprijs 2021!

0

Toni Coppers valt in de prijzen! Hij wint met Val de Hebban Thrillerprijs 2021. Daarmee mag hij zijn lange lijst van nominaties en prijzen verder aanvullen. Proficiat, Toni!


De Hebban Thrillerprijs
 bestaat sinds 2020. Lezers in combinatie met een vakjury bepalen de uitslag. De winnaar ontvangt een promotiepakket op Hebban ter waarde van € 2.500,-.

Onder de titel De Nederlandse thrillerprijzen 2021 werden op zaterdag 5 juni vanuit de Bibliotheek Utrecht de vier belangrijkste thrillerprijzen uitgereikt: Gouden Strop, Hebban Thrillerprijs, Schaduwprijs en Zilveren Strop. De uitreiking vormt het startschot voor De Week van het Spannende Boek die op maandag 7 juni begint.

Met De Nederlandse thrillerprijzen 2021 bundelen de Bibliotheek Utrecht, lezersplatform Hebban.nl en de Stichting Gouden Strop de krachten voor een jaarlijks thrillerevenement.

Jury over VAL: “Een sterk verhaal, een fijne schrijfstijl, interessante personages en tot het allerlaatste moment erg spannend. Deze thriller greep mij bij de lurven en liet me niet meer los!”

Meer lezen?

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief