recept

Tournée Minérale – Blue Munch

0

De maand februari staat traditioneel in het teken van Tournée Minérale. Heb je geen zin om de hele maand alleen maar water of frisdrank te drinken? Gelukkig hoeft dat niet, dankzij 100 Mocktails van Hilde Deweer. We geven je een recept mee om ook het tweede deel van de maand vol te houden: de Blue Munch!

Blue Munch

  • 400 ml vers sap van blauwe druiven
  • 400 g half ontdooide bosbessen uit de diepvries
  • 1 l tonic (bijvoorbeeld Schweppes)
  • ijsblokken

Werkwijze

  • Pers de druiven in de sapcentrifuge.
  • Blender de bosbessen glad. Doe het druivensap erbij en mix tot alles zich mooi heeft vermengd.
  • Doe het sap in de punchkom, voeg de tonic toe, meng goed en serveer onmiddellijk.
  • Doe in elk glaasje een ijsblokje en giet de munch erop.

Tips

Werk af met een schijfje biolimoen.

Wil je nog meer inspiratie? Dan kan je hier terecht voor meer informatie over het boek:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief