Meer dan ooit maken we met Uitgeverij Manteau boeken die je niet onberoerd laten. Of het nu gaat om onze spannende crime, aangrijpende true stories, goestinggevende gastronomie of inspirerende do it yourself boeken, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze zijn met passie geschreven én uitgegeven. Wij houden met hart en ziel van onze boeken omdat ze genereus, betrokken, pakkend, aangrijpend, (ont)spannend, meeslepend, verrassend of ontroerend zijn.

Onze auteurs zijn verhalenvertellers, inspirerend en aspirerend. Autoriteiten in hun vakgebied. Onverminderd kwalitatief. Steeds relevant en dwingend. Manteau staat garant voor kwaliteit en superieur leesplezier en is een (t)huis voor talent: schrijvers, tekenaars, fotografen, vormgevers.

Pieter Aspe, Toni Coppers en Koen Strobbe en vele anderen slepen je mee in het beste wat er op de crime scene te krijgen valt. Dagelijkse kok Jeroen Meus leert je koken met gezond verstand, Wim Lybaert prikkelt je groene vingers. Ish Ait Hamou ontroert je en balsemt je ziel. Onze debuten blazen je van je sokken.

Want we geloven dat lezen iets met je doet. Lezen houdt je brein scherp en maakt empatisch. Het voorkomt stress en helpt je beter slapen. Boeken zijn goed tegen Alzheimer en depressie. Ze leren je gedachten lezen en openen uw geest.

En er is meer. Veel meer.

Ze zijn hier voor jou om ze te ontdekken. Met vuur, passie en een tikje branie. Net als de grande dame die de uitgeverij oprichtte.

Net als wij.

En jij.

Wij wensen je veel leesplezier.