Sensatie in de kattenmand!

Beer, een jonge kater met een chocoladekleurige vacht, doet zijn intrede. Cootje vindt de nieuwkomer vooral een druktemaker die haar leven komt verstoren. Ze begint meteen aan de opvoeding en zet Beer met rake snorlappen op het juiste spoor. En het onvermijdelijke gebeurt: Melkmuil en Scheefsnor worden eerst dikke vrienden en daarna partners in crime. Ze delen zelfs hun verse muizen!

Een skattig boek

De boeken van Veronique Puts zijn een plezier voor het oog en verwarmen het hart. Kattenvrienden genieten van haar column Miauwkes in Dag Allemaal (BE) en Majesteit (NL). De bijpassende humoristische illustraties zorgen voor een glimlach vol herkenning.

Beer en Cootje klimmen voor het oog van de camera in bomen en op daken, werken zich in de nesten en komen uit kasten. Maar aan het einde van elke mooie kattendag wacht er een smakelijk bakje eten en een warme schoot.

“Als ik Beers dekentje naar Cootje breng, hou ik mijn adem in. Cootje ruikt aandachtig en met volle concentratie aan het textiel. Grote ogen. En dan komt het. Een lange, indrukwekkende grom, diep uit haar keel. Her Majesty is not amused. At all.”

Veronique Puts, schrijfster en kunstenares

Miauwkes. Scheefsnor & Melkmuil

Sensatie in de kattenmand! Beer, een jonge kater met een chocoladekleurige vacht, doet zijn intrede. Cootje vindt de nieuwkomer vooral een druktemaker die haar leven komt verstoren. Ze begint meteen aan de opvoeding en zet Beer met rake snorlappen op het juiste spoor. En het onvermijdelijke gebeurt: Melkmuil en Scheefsnor worden eerst dikke vrienden en daarna partners in crime. Ze delen zelfs hun verse muizen!   De boeken van Veronique Puts zijn een plezier voor het oog en verwarmen het hart. Kattenvrienden genieten van haar column Miauwkes in Dag Allemaal (BE) en Majesteit (NL). De bijpassende humoristische illustraties zorgen voor ... lees meer een glimlach vol herkenning. Beer en Cootje klimmen voor het oog van de camera in bomen en op daken, werken zich in de nesten en komen uit kasten. Maar aan het einde van elke mooie kattendag wacht er een smakelijk bakje eten en een warme schoot.   Vijftig korte verhalen over twee katten.

€ 25,00

Veronique Puts

Veronique Puts houdt van katten. Ze schrijft erover, tekent ze en maakt er schitterende foto’s van. Ze illustreerde kranten en boeken in binnen- en buitenland, publiceerde zes jeugdboeken en won al diverse onderscheidingen voor haar werk. In haar wekelijkse column ‘Miauwkes’ in Dag Allemaal schrijft ze met passie over haar dagelijks leven met Pernod en Cootje, de bekendste katten van Vlaanderen. Hun avonturen zijn intussen ook gebundeld in de bestsellers Miauwkes, Kattenkwaad en Poeslief. Veronique woont en werkt in Antwerpen.