lijst

Viva Valentijn! (Ja, ook voor singles)

Nog maar een paar dagen en de meest romantische feestdag van het jaar staat voor de deur.
Of je nu van plan bent om het uitgebreid te vieren of helemaal niet, Valentijn is een mooi moment om die special someone te verwennen met een cadeautje. En anders is het tijd om jezelf eens lekker te verwennen!

1. Voor het perfecte Valentijnsdiner

Water bij de wijn? Liever niet, vindt Peter Doomen ongetwijfeld. Dankzij een gezellig Valentijnsdiner
mét heerlijke wijn, hoef je dat ook niet te doen. In Bucketlist voor een wijnkenner kom je te weten hoe je het best te werk gaat wanneer je wijn uitzoekt voor het etentje. En het is het ideale cadeau voor wijnliefhebbers.
Succes gegarandeerd!

2. Voor de kersverse verloofden

Klaar voor de volgende stap? Dan is Ja, ik wil een perfecte leidraad, zeker voor wie z’n liefde op een persoonlijke en bijzondere manier wil vieren. Een inspiratieboek vol creatieve ideeën en prachtige foto’s, met aandacht voor de honderden dingen waaraan je moet denken en wat je wanneer moet regelen, met testimonials, tips van professionals, DIY-ideetjes… Dé handleiding voor verloofden!

3-4-5. Voor de zelfontplooiers

Wie ben ik echt? Hoe kan ik groeien? Hoe kan ik de mensen om me heen beter begrijpen en mijn relaties verbeteren? Ontdek de drijfveren en de vaak onbewuste patronen in jezelf en bij anderen. Zoek uit wat je basistype is in De kracht van het enneagram en ga beter om met de veranderingen en uitdagingen in je leven én
in je relatie.

Weinig mensen houden van ruzies. Toch maakt elk koppel het wel eens mee. Met slaande deuren helpt je niet om telkens je gelijk te halen, maar wel om een betere versie van jezelf te worden. Zodat bij de volgende ruzie misschien wel je servies, maar niet je relatie aan diggelen gaat.

Of het nu Valentijn is of niet, het leven gaat door. Ook voor wie net het einde van een relatie heeft doorgemaakt. Zo’n breuk gaat bijna altijd gepaard met pijn en conflict en in geen tijd raak je verdwaald in een emotioneel en juridisch labyrint. Gelukkig gescheiden helpt je de pijn te verwerken en het conflict te vermijden.

6. Voor de singles op zoek naar spanning

Geen lief om de avond (of de nacht) mee door te brengen? Niet getreurd, ga gewoon lekker op date met deze razend spannende thriller van Louise Jensen: De date! Wedden dat je de hele nacht wakker blijft? Op Flair.be lees je het eerste hoofdstuk.

7. Voor wie het iets luchtiger mag

Liever iets om mee te lachen op Valentijn? Niets dat een goede portie humor niet kan verzachten, dus dan is de Love special van F.C. De Kampioenen het antwoord op je vraag naar ontspanning, met tal van spelletjes en drie spannende avonturen!

8. Voor de kids

Ook kinderen genieten wel eens van een dosis romantiek. Kato ontmoet Charlie. Charlie ontmoet Kato. Is het liefde op het eerste gezicht? Ontdek (of laat het je kinderen ontdekken) in Love stories – Kato en Charlie van For Girls Only.

 

Zo, nu weet je ongetwijfeld wat te lezen of te geven voor Valentijn. Maak het een dag om nooit meer te vergeten!

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief