nieuws

Vol trots verwelkomen wij succesauteur Piet Baete!

0

Standaard Uitgeverij verwelkomt succesauteur Piet Baete. En dat meteen voor een héél nieuwe reeks, ‘Noodlot‘. In elk afzonderlijk te lezen boek staat een noodlottige gebeurtenis centraal.

Op dinsdag 14 september 2021 verschijnt ‘De dood van Anke Hoffman‘.

Eerste boek in een nieuwe reeks

Wanneer Anke Hoffman wordt gewurgd in haar woonkamer, gaat de politie ervan uit dat ze haar moordenaar kende. Maar wie wilde deze prachtige jonge vrouw dood? Anke was een bloem, altijd in de weer voor een ander, altijd goedgemutst. Of zo leek het toch. In een klein dorpje waar iedereen elkaar kent, ontmoeten we de mensen uit Ankes leven. Mensen van vlees en bloed, met hun eigen geheimen, zwaktes en verlangens. Iedereen zou een moordenaar kunnen zijn. Kun je de ander ooit helemaal vertrouwen?

De dood van Anke Hoffman is het eerste boek in een nieuwe reeks, ‘Noodlot’. Centraal staat telkens de basis van alle onheil: een noodlottige gebeurtenis. Dat ene moment waarop alles kantelt. In een unieke mix van spanning en drama toont Piet Baete zich een uitstekend observator van menselijke intriges en weet hij de lezer voortdurend te misleiden. Met realistische dialogen en filmische beschrijvingen lijkt het alsof de lezer er zelf bij is. ‘Noodlot’ staat voor een reeks boeken vol vaart waarin leesplezier centraal staat.

Foto Piet Baete: Indra Leemans

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief