Zelf armbandjes maken is in. Het is helemaal niet moeilijk en je hebt ook geen dure materialen nodig. Ga aan de slag met Armbandjes stap voor stap!

Enkele strengen borduurgaren, een schakelketting, een fleurig lint, een paar kralen, ringetjes of bedeltjes volstaan, samen met het boek Armbandjes stap voor stap kan je meteen aan de slag.

Kies je ontwerp – een vrolijk vriendschapsbandje, een magische shamballa, een retro schakelarmband, een driekleurenwrap of een combinatie van deze armbandjes –, volg de stap-voor-stapinstructies uit het boek en al snel schittert je eigen creatie om je pols. Wedden dat je de smaak gauw te pakken hebt!  

Vrolijk, kleurrijk, elegant, charmant, opvallend, sober, tijdloos… in Armbandjes stap voor stap vind je ze in alle soorten en maten.

Armbandjes stap voor stap

Zelf armbandjes maken is in. Het is helemaal niet moeilijk en je hebt ook geen dure materialen nodig. Enkele strengen borduurgaren, een schakelketting, een fleurig lint, een paar kralen, ringetjes of bedeltjes volstaan, samen met het boek Armbandjes stap-voor-stap. Kies je ontwerp – een vrolijk vriendschapsbandje, een magische shamballa, een retro schakelarmband, een driekleurenwrap of een combinatie van deze armbandjes –, volg de stap-voor-stapinstructies uit het boek en al snel schittert je eigen creatie om je pols. Wedden dat je de smaak gauw te pakken hebt!   Vrolijk, kleurrijk, elegant, charmant, opvallend, sober, tijdloos… in Armbandjes stap-voor-stap vind je ze ... lees meer in alle soorten en maten.

€ 19,99