nieuws

‘Waar laat ik mijn handen online?’ van Serge van Rooij

Door de coronacrisis moesten we allemaal op zoek naar een alternatief voor live vergaderingen en presentaties. Of je nu aan de slag ging met Teams, Zoom of Google Meet: al snel bleek dat er bij een interessante onlinepresentatie meer komt kijken dan je PowerPoint simpelweg via een schermpje delen. 

Hoewel veel van de belangrijkste natuurwetten over presenteren die worden beschreven in het boek Waar laat ik mijn handen? van Serge van Rooij ook online van toepassing blijven zijn er een aantal wezenlijke verschillen om rekening mee te houden tijdens je presentaties.

Om snel behendig te worden in het online presenteren heeft Serge daarom vijf nieuwe hoofdstukken toegevoegd aan zijn boek Waar laat ik mijn handen? die je hier gratis kunt downloaden als apart e-book: Waar laat ik mijn handen online?.

Serge van Rooij geeft antwoord op de volgende vragen:

  1. Waar moet ik op letten als ik een onlinepresentatie maak?
  2. Hoe krijg ik een connectie als ik mijn publiek niet kan zien?
  3. Hoe zorg ik online voor interactie?
  4. Hoe kan ik mijn stem online het best gebruiken?
  5. Wat zijn webinartips voor dummy’s?

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief