nieuws

Wally De Doncker tourt door Japan

Wally De Doncker is niet alleen jeugdauteur maar ook voorzitter van het IBBY, the international board on books for young people. En daarvoor reist hij de wereld rond. Deze maand brengt hem dat tot in Japan, waar hij werd uitgenodigd voor een lezingentournee. 

Wally De Doncker, auteur van Ik ben heel veel liefde  en Schim, en voorzitter van het IBBY werd uitgenodigd voor een lezingentournee in Japan. Hij zal gastspreker zijn in o.a. De Nationale Bibliotheek van Japan in Tokio, Het Japans Internationaal Kinderboekeninstituut in Osaka, IBBY Japan, een Japanse school en de Belgische Ambassade in Tokio (Een gezamenlijk initiatief van de Belgische en Nederlandse ambassades en Arts Flanders in Tokio). Op zijn Facebookpagina licht hij de tournee alvast verder toe:

“Ik kreeg de opdracht om uitgebreid te praten over mijn evolutie als schrijver en leesbevorderaar. Over de reacties van mijn lezers op de filosofische reflecties in mijn verhalen. Het wordt een verhaal over heel veel liefde maar ook strijd…”

Bron

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief