nieuws

Wapen je tegen het coronavirus met ‘Het immuniteitsplan’ en ‘Optimale immuniteit’

0

In maart 2022 leven we twee volle jaren met het coronavirus. Een bijzonder tijdperk, waarbij immuniteit plots veel belangrijker werd dan het al was. Onze experten en bestsellerauteurs Lynn De Merlier en dr. Rudy Proesmans reiken in hun boeken hulpmiddelen aan waarmee je zelf aan de slag kan om aan je weerstand te werken. 

De vaccins doen hun werk, maar ook naast het vaccin zijn er middelen om je immuunsysteem te versterken. En dat is, met de nieuwe dreiging van de omikronvariant, geen overbodige luxe.

In Optimale immuniteit boek neemt dr. Rudy Proesmans je mee op ontdekkingstocht door het vernuftige stelsel dat ons immuunsysteem is. Hoe werkt het precies? Hoe kun je het versterken? Hoe kun je door een andere manier van eten en bewegen een immens verschil maken tussen ziek worden en gezond blijven? Wat is het verband tussen voeding, inflammatie en gezonde darmen? Welke rol spelen extra vitaminen en mineralen (zoals vitamine C en D, en zink)? Kortom: een echte eyeopener voor al wie bewust en verantwoordelijk met zijn gezondheid wil omgaan.

Osteopaat en orthomoleculair voedingsdeskundige Lynn De Merlier begeleidt je in haar boek Het immuniteitsplan in je zoektocht naar een gezondere levensstijl en een ijzersterke immuniteit. Dat doet ze aan de hand van het REMEET-model dat ze zelf ontwikkelde. Het model bestaat uit vijf pijlers: Rhythm (bioritme), Exercise (beweging), Mindset (ontspanning), Extra Energy (ontgifting) en Taste (voeding). Ze legt het belang van elk domein voor je immuniteit glashelder uit. Elke pijler eindigt met een praktisch en haalbaar 20 dagenplan.

Wapen jezelf beter tegen het coronavirus dankzij onze experten. Op naar een gezond 2022!

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief