nieuws

‘Wat denkt mijn kind nu echt?’: dé survivalgids voor moderne ouders

0
‘Nee, nee, nee!’
‘Ik wil uit de blauwe beker drinken, niet uit de rode.’
‘Ik wil geen jas aan. Ik wil geen muts op.’
‘Wanneer is het morgen?’
‘Ik wil nog niet gaan slapen, ik ben nog niet moe.’
‘Maar je hebt het beloofd.’

Herkenbare situaties voor veel gezinnen én normaal gedrag van kinderen op een bepaalde leeftijd. Maar hoe interpreteer je dat gedrag als ouders? En hoe reageer je op de beste manier? Wat denkt mijn kind nu echt? schetst 100 levensechte situaties die je als ouder met je kind kunt meemaken.

Kruip in het hoofd van je kind – peuters, kleuters en jonge kinderen denken anders dan volwassenen – zodat je rustig en passend kunt reageren. Kom meer te weten over de ontwikkelingsfasen die je zoon of dochter in de leeftijd van 2 tot 7 jaar doorloopt, leer hun woorden te interpreteren en hun gedrag te ontcijferen, zodat je vol zelfvertrouwen het juiste doet en zegt. Alle herkenbare situaties komen aan bod: slapen, eten, koppigheid, emoties, feestjes, maar ook ernstige thema’s als ziekte en dood.

Wat denkt mijn kind nu echt? is een praktische gids voor moderne ouders om hun kind beter te begrijpen en op de juiste manier te reageren.

– Praktische psychologie van het kind, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
– Survivalgids voor moderne ouders met kinderen van 2 tot 7 jaar.
– Internationaal succes: vertaald in meer dan 17 talen (waaronder Frans, Duits, Italiaans, Zweeds, Deens, Grieks, Russisch en Chinees).

In het najaar zal ook Wat denkt mijn tiener nu echt? verschijnen. 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief