nieuws

[Wedstrijd] Coppers feestjaar: ‘De grote Coppers-quiz’ (week 1)

Toni Coppers viert 10 jaar schrijverschap. Ter ere van deze heugelijke gebeurtenis zetten we de grootste Coppers-fans 10 weken lang in de bloemetjes! Elke week krijgen 10 lezers de kans op één exemplaar uit Toni’s oeuvre. Quiz mee en misschien word jij deze week wel de gelukkige winnaar!

Win elke week een spannend Coppers boek!

Deze week: Niets is ooit 

Na jaren te hebben rondgezworven in het buitenland, runt Simon de Vere een reclamebedrijfje in Brussel. Wanneer zijn vader Robert verongelukt, erft Simon diens zaak, een kleine maar gerespecteerde kunsthandel in de buurt van de Kleine Zavel. Maar van bij de begrafenis worden de zaken hoe langer hoe vreemder: zijn vader blijkt een uitstaande schuld te hebben bij schimmige mensen met weinig gevoel voor humor en met de onhebbelijke gewoonte om Simon te bedreigen. Als er in de zaak wordt ingebroken, leert Simon inspecteur Lieze Meerhout kennen. Lieze heeft haar handen vol met een al even vreemde misdaad: de roofmoord op een gastconservator van het Afrikamuseum. Dan blijkt dat het vreemde schilderij dat Simons vader zijn leven lang gekoesterd heeft en altijd dicht bij zich in zijn kluis had, verdwenen is…

Coppers viert 10 jaar schrijverschap en stelt zijn nieuwste boek feestelijk voor. Tot en met 20 mei is hij nog te vinden in diverse boekhandels. Vier mee in uw Standaard Boekhandel!

Meer info: www.standaarduitgeverij.be/coppers-trakteert/

Ontdek hieronder meer over zijn nieuwste boek:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief