Dinorama – Een boeiende kijk in de wereld van de dino’s

Reis je mee terug in de tijd? Treed binnen in een verdwenen wereld en ontdek hoe het leven op aarde er miljoenen jaren geleden uitzag. Maak kennis met de grote, zwevende oervogels, de reusachtige zwemmende waterbeesten en de gigantische landdinosauriërs die de aarde deden trillen bij elke poot die ze zetten. Welke is jouw favoriet?

Je kan deze permanente tentoonstelling bezoeken in De wereld van Kina: het Huis (Gent).

De naam van de expo werd ontleend aan het gelijknamige boek Dinorama. Daarom gaan De wereld van Kina en Standaard Uitgeverij een samenwerking aan. We mogen 5 familietickets weggeven voor deze dino-tastische expo. Dus waag voor donderdag 7 december je kans op een leuk uitje, bijvoorbeeld tijdens de kerstvakantie.

Ontdek alle boeken in de reeks van Dinorama

Oceanorama

Onder de golven van de oceaan ontvouwt zich een buitengewone wereld van verrassende dieren, zoals eenhoornhaaien, chocolate chip zeesterren en zeedraken. Ontdek indrukwekkende oude en hedendaagse zeedieren, van atletische supersterren en vangtandvissen tot vleugelslakken en vissen zo groot als auto’s of bussen.   Neem je magische kijkglas erbij en ga op avontuur in de oceaan. Hoeveel zeedieren vind jij terug?

€ 25,99

Insectorama

Insecten en beestjes vind je overal, en vaak in verbijsterend grote aantallen. Ze overleefden de afgelopen honderden miljoenen jaren op onze planeet. Ben jij klaar om alles over deze verbazingwekkende wereld van de minibeestjes te ontdekken?   Neem je magische kijkglas erbij, kijk door de rode lens om de insecten te onthullen. Kijk nu door de groene lens om de planten te bewonderen. Met de blauwe lens ontdek je andere kruipende kriebeldiertjes. Wat zul jij ontdekken op dit wereldwijde insectenavontuur?

€ 25,99