wedstrijd

[Wedstrijd] Win 15 duotickets voor ‘Early Man’

‘Early Man’ geeft alvast de aftrap voor de WK-gekte van komende zomer met een aardig potje voetbal tussen het Stenen en het Bronzen Tijdperk. Onder andere Eddy Redmayne (Fantastic Beasts) en Maisie Williams (Game of thrones) zijn te horen in het nieuwste werk van de makers van ‘Chicken Run’ en ‘Wallace & Gromit’. De Nederlandse stemmen zijn voor Sander Gillis (Ketnet) en Eva De Roo (Stubru). Heb jij zin in een komisch avontuur? Speel mee en maak kans op één van de vijftien duotickets.

 

Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.
(Bron)

Standaard Uitgeverij stuurt jou naar deze komische clash tussen twee tijdperken. Speel mee en maak kans op één van de vijftien duotickets. Daarnaast vind je hieronder de drie boeken bij de film voor meer plezier met Early Man.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief