nieuws

[WEDSTRIJD] Win de onmisbare ‘Moestuinplanner 2018’ van Wim Lybaert

Wanneer Wim Lybaert op het scherm zaait, plant, oogst of kookt, valt er voor iedereen wat te leren. Dankzij Vlaanderens bekendste moestuinier zijn er dan ook geen excuses meer om niet zelf de tuin in te trekken of te experimenteren in een vierkantemeterbak. Anderzijds is het vaak wel een hele uitdaging om alles georganiseerd te krijgen. Met de Moestuinplanner 2018 raakt ook dat probleem van de baan.

In dit mooi en handig boekje kun je dag aan dag je moestuinactiviteiten bijhouden. Zo schaaf je je kennis voortdurend bij en leer je uit je eigen tegenslagen en successen. De Moestuinplanner 2018 zet je op weg met:

  • bodemplannen
  • zaai- en oogstkalenders
  • weerschema’s
  • groentefiches
  • to-dolijstjes
  • handige weetjes

Moet je talent hebben om te moestuinieren? Nee, zegt meestermoestuinier Wim Lybaert. Het is iets dat iedereen in zich heeft. Het is een soort collectieve herinnering die in ons brein zit opgeslagen door duizenden jaren selectie, van generatie op generatie. En als je die theorie niet gelooft, vertrouw dan maar gewoon op de Moestuinplanner. Want goed gepland, is beter geplant!

Wij geven een exemplaar weg van de Moestuinplanner 2018. Wim Lybaert zal kiezen wie er het meeste nood heeft aan een goede planner. Daarom vragen we je ons even wat meer vertellen over je verwezenlijkingen en flaters in de moestuin. Doe gauw mee, de wedstrijd loopt nog tot en met 15 oktober, om middernacht.

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief