nieuws

[Wedstrijd] Win de volledige Bling Bling-trilogie

Nadat Bling Bling 1 en Bling Bling 2 werden overladen met prijzen en complimenten, keken heel wat fans reikhalzend uit naar het derde boek in de reeks. Het is zover! Bling Bling 3, het slot van Jan Van der Cruysse‘s succesvolle thrillertrilogie, is sinds 4 mei te vinden in de boekhandel. Grijp je kans en win Bling Bling 1,2 en 3.

Met Bling Bling 1. Diamantroof in Delhi veroverde de voormalige luchthavenwoordvoerder Jan Van der Cruysse zowel de Schaduwprijs 2017Hercule Poirotprijs 2016 als De Diamanten Kogel 2016: ongezien voor een debuterende auteur. Dat Bling Blingnu ook een nominatie in ontvangst mag nemen, deze keer voor de BookSpot Gouden Strop, is niets minder dan spectaculair. De verwachtingen zijn dus hooggespannen voor Bling Bling 3.

In kader van de boeklancering geven we een boekenpakket weg aan Bling Bling’s grootste fan of nieuwsgierigste allesweter. Quiz mee en misschien word jij wel de gelukkige winnaar!

 

Over Bling Bling 3:
Het onderzoek naar de diamantroven zit al maanden in het slop. Wanneer in het Indiase Varanasi een ring opduikt die deel uitmaakte van de buit krijgt de politie nieuwe stukjes van de puzzel in handen. Het gevaarlijke gangsterduo Mate-Boris en de onprettig gestoorde Elisabed halen echter alles uit de kast om de politie een stap voor te blijven en de daders te vinden. Het leven van Viktor en Zurab is na de jongste overval grondig overhoopgehaald en ook zij azen op hun deel van de buit. Ondertussen rommelt het in Lentekhi: maffiabaas Paata Sirbiladze komt zwaar onder druk te staan. En dan zijn er nog de daders van de eigenlijke overval. Blijven zij onder de radar of moeten ze de duimen leggen?

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief