nieuws

WEDSTRIJD: Win een exclusieve fotoshoot met huwelijksfotografe Tasja Van Rymenant

Valentijn, een dag vol rooskleurige verwachtingen, zoete liefdesverklaringen, en een uitstekend excuus om ‘per ongeluk’ een hele doos likeurpralines naar binnen te schrokken. Maar vooral een dag waarop je je wederhelft in de bloemetjes zet. Veranderen jouw bloemetjes binnenkort in een bruidsboeket en zou je op je uitnodiging het allerliefst een stralende foto van jou en je geliefde zien? Maak dan nu kans op een fotoshoot met Tasja Van Rymenant ter waarde van €250!

Laat ons voor 1 maart weten waarom jouw huwelijksaanzoek de geschiedenis in moet gaan als de meest originele, romantische of sprookjesachtige gebeurtenis van deze eeuw en wie weet staan jullie binnenkort al een eerste keer voor de lens van een professionele fotografe. Je houdt er niet alleen de ideale foto voor je uitnodiging aan over, de foto’s zijn meteen ook prachtige herinneringen aan het aftellen naar de eerste dag van de rest van jullie leven samen. Doe mee en onze jury kiest het mooiste verhaal, misschien wel het jouwe!


Benieuwd naar het werk van Tasja? Daar kan je van proeven in Ja, ik wil,  het prachtige inspiratieboek boordevol tips voor een persoonlijke huwelijksceremonie. Een echte must-have voor wie een ceremonie wil waarvan de gasten (of jullie tweetjes) zeggen: dat was nu écht iets voor hen. Ontdek waar je het boek kan kopen via de productpagina hieronder:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief