wedstrijd

[Wedstrijd] Win tickets voor Rosie en Moussa

Rosie en Moussa, de bekroonde boekenreeks van Michael De Cock, stal het hart van vele kinderen. Nu is het ook feest voor de filmfanaten, want Rosie en Moussa zijn eindelijk te zien in de bioscoop! Standaard Uitgeverij stuurt jou ernaar toe. Speel mee en maak kans op één van de 10 duotickets!

Wat al even werd aangekondigd is intussen ook realiteit: De langverwachte speelfilm van Rosie en Moussa loopt eindelijk in de zalen. De bekroonde boekenreeks van Michael De Cock werd afgelopen zomer verfilmd door Dorothée Van den Berghe en Standaard Uitgeverij stuurt jou er gratis naartoe. Speel mee en maak kans op één van de tien duotickets die Standaard Uitgeverij weggeeft.

 


Bekijk hier de trailer

 

De pers over Rosie en Moussa

Rosie & Moussa maakt van een verguisd stukje Brussel weer een levendige, fleurige buurt. En dat is precies wat jong Brussel vandaag kan gebruiken  (De Morgen)

Dorothée Van Den Berghe maakt er een echte film van die de vibes van de hoofdstad correcter weergeeft dan veel volwassen drama’s. (Knack Focus)

Imad Borji steekt erboven uit als knetterende ket, maar ook Savannah Vandendriessche geeft haar meer introverte personage een zekere naturel mee. (Metro NL)

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief