wedstrijd

Win ‘Tien klimaatacties die werken’!

Is de klimaatverandering voor jou een ver-van-mijn-bedshow, een wereldprobleem waar je zelf weinig vat op hebt? Of zit je er wel mee en probeer je van alles te ondernemen? Pieter Boussemaere schreef een boek met tien doelgerichte klimaatoplossingen die wetenschappelijk onderbouwd zijn én effectief werken!

De afgelopen vier jaar waren op wereldvlak de warmste ooit geregistreerd. De hittegolven van deze zomer hebben je waarschijnlijk (opnieuw) doen beseffen dat er werkelijk iets aan de hand is met ons klimaat. Enkele mooie zomerdagen, uitgezonderd een warme maand, zijn we in België wel gewoon maar deze zomervakantie was het soms zelfs iets te veel van het goede…

Pieter Boussemaere laat in zijn boek weten hoe jij een verschil kan maken om de klimaatveranderingen tegen te houden, of op zijn minst vertragen. Tien klimaatacties die werken is niet enkel een praktisch boek voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen, het is ook nog eens geïllustreerd met grappige en unieke cartoons van Lectrr.

Vul deze kennisquiz over de klimaatverandering in tussen 14 september 2018 en 28 september 2018 en maak kans op het boek Tien klimaatacties die werken!

Ontdek via de link hieronder meer over het boek en waar je het kan bestellen:

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief