nieuws

Win de nieuwe strip van K3

Na de tv-serie en de cd rolt K3 met ‘Roller Disco’ nu ook in een eigen stripavontuur. Met dit eerste stripalbum krijgen Hanne, Klaasje en Marthe nu ook hun eigen stripreeks.

Roller Disco werd getekend door Dirk Stallaert (bekend van o.a. Nero, Suske en Wiske, Plankgas en Plastronneke en Mieleke, Melleke, Mol) en geschreven door Bruno De Roover (bekend van o.a. Suske en Wiske en J.Rom).

De stripreeks volgt de avonturen van Hanne, Marthe en Klaasje in de Roller Disco, maar brengt toch andere verhalen dan die uit de tv-serie. Andere bekenden van de meisjes zoals Marcel (Jacques Vermeire) en DJ Guus (de Nederlandse acteur Samir Hassan) duiken ook op in het eerste album.

Wat vinden de meisjes zelf van hun stripdebuut?

Hanne: “Wij zijn zeer blij dat wij binnenkort onze eerste eigen stripreeks hebben.”
Marthe: “Toen de makers ons de eerste tekeningen lieten zien, waren we meteen enthousiast. Heel straf hoe ze met een paar pentekeningen zoveel emoties in een figuur kunnen steken.”
Klaasje: “Wij kunnen in elk geval niet wachten om het definitieve resultaat te bewonderen. Na de tv-programma’s, cd’s, theatershows en film is dit weer iets om fier op te zijn.”

Doe mee met de K3 Quiz en win een stripalbum!

Roller Disco ligt in de winkel vanaf woensdag 21 november, maar je kan hier ook een exemplaar winnen. Doe mee met onze K3 Quiz en maak kans op één van de tien exemplaren van ‘Roller Disco’.


Roller Disco is vanaf woensdag 21 november te koop.

Kijk ook naar Roller Disco op VTMKIDS.

 

Op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws via onze nieuwsbrief